PředmětyPředměty(verze: 963)
Vyučující, akademický rok 2021/2022
  
Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: stetinaj@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Telefon:
E-mail:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta4EU+
detail P322004 Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin oba 3/0, Jiné [HT] 322 FPBT ne
detail M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT ne
detail B322001 Fyzikální vlastnosti potravin letní letní s.:2/1, KZ [HT] 322 FPBT ne
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail CZV00012 Laboratoř pro střední školy oba 0/2, Jiné [HT] 953 VŠCHT ne
detail M352001 Odborná praxe letní letní s.:0/0, Z [HT] 352 FPBT ne
detail AP322004 Physical - Chemical Properties of Foods oba 3/0, Jiné [HT] 322 FPBT ne
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail M352007 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT ne
detail M352004 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0, Z+Zk [HT] 352 FPBT ne
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT ne
 
VŠCHT Praha