PředmětyPředměty(verze: 896)
Předmět, akademický rok 2021/2022
  
Primer in Communication 1 - CZV837027
Anglický název: Primer in Communication 1
Zajišťuje: Ústav ekonomiky a managementu (837)
Platnost: od 2020
Semestr: zimní
Body: zimní s.:0
E-Kredity: zimní s.:0
Způsob provedení zkoušky: zimní s.:
Rozsah, examinace: zimní s.:0/0 Z [hodiny/týden]
Počet míst: neurčen / neurčen (neurčen)
Minimální obsazenost: neomezen
Jazyk výuky: angličtina
Způsob výuky: prezenční
Úroveň:  
Pro druh: přípravné studium
Garant: Zveřinová Jana Mgr.
McDonnell David
Literatura -
Poslední úprava: Pátková Vlasta (01.02.2021)

B. Mascull (2010). Business Vocabulary in Use. Elementary to Pre-Intermediate. 2nd Edition.Cambridge University Press, ISBN: 9780521749237

M. Hancock (2003). English Pronunciation in Use. Cambridge University Press. ISBN-10: 9780521001854

Doporučená literatura:

A. Barker (2016). Improve Your Communication Skills, 4th edition, Kogan Page, ISBN: 9780749475758

R. Murphy (2015). Essential Grammar in Use, 4th edition, Cambridge University Press, ISBN: 9781107480551

English dictionary, Lingea Lexicon 5, ISBN: 9788087062524

Sylabus - angličtina
Poslední úprava: Pátková Vlasta (01.02.2021)

Week 1 Introduction to the course

Week 2 Socializing + Pronunciation Practice

Week 3 Study Goals and Skills + Pronunciation Practice

Week 4 Networking; Hosting Visitors + Pronunciation Practice

Week 5 Eating Out + Pronunciation Practice

Week 6 Business Travel + Pronunciation Practice

Week 7 Visiting Places + Pronunciation Practice

Week 8 Expressing Opinions + Pronunciation Practice

Week 9 Meetings + Pronunciation Practice

Week 10 Presentations Practice + Pronunciation Practice

Week 11 Dates and Numbers + Pronunciation Practice

Week 12 Working Together+ Pronunciation Practice

Week 13 Students’ Presentations

Week 14 Review; Feedback Session

Podmínky zakončení předmětu -
Poslední úprava: Pátková Vlasta (01.02.2021)

Presentation, reflective essay, partial homework, attendance, active participation in class.

 
VŠCHT Praha