|
|
|
||
Poslední úprava: Šmídová Ludmila (22.08.2011)
|
|
||
Poslední úprava: Pudil František Ing. CSc. (13.11.2012)
Studenti budou umět využívat obrazovou informaci pro vlastní odbornou práci |
|
||
Poslední úprava: Pudil František Ing. CSc. (13.11.2012)
D: Da-Wen Sun: Computer Vision Technology for Food Quality Evaluation,Elsevier,2008 D: Klíma M., Bernas M., Hozman J., Dvořák P.: Zpracování obrazové informace, skripta ČVUT, 1999. D: Hlaváč V., Sedláček M.: Zpracování signálů a obrazů, skripta ČVUT, 2001. D: Pokorný J.: Konstrukce databázových systémů, skripta ČVUT, 1999.
Elektronické zdroje: Z: http://www.lim.cz/ Z: http://www.merime.cz/product/hirox-kh7700-digitalni-mikroskop/ D: http://mms01.vscht.cz/vyuka/
|
|
||
Poslední úprava: Pudil František Ing. CSc. (13.11.2012)
http://mms01.vscht.cz/vyuka/ |
|
||
Poslední úprava: Pudil František Ing. CSc. (13.11.2012)
Praktická práce s výkladem |
|
||
Poslední úprava: Pudil František Ing. CSc. (13.11.2012)
Účast na konzultacích k vlastnímu odbornému projektu |
|
||
Poslední úprava: SEK323 (03.10.2011)
1. Vlastnosti digitálního obrazu 2. Metody digitalizace 3. Technika pro získávání digitálních obrazů 4. Počítačové programy pro zpracování obrazové informace 5. Práce s obrazovým analyzátorem 6. Zpracování výsledků z obrazových analýz 7. Samostatná práce (téma po dohodě a konzultace podle potřeby)
|
|
||
Poslední úprava: Pudil František Ing. CSc. (13.11.2012)
Žádné zvláštní |
|
||
Poslední úprava: Pudil František Ing. CSc. (13.11.2012)
Výpočetní technika I |
|
||
Poslední úprava: Pudil František Ing. CSc. (13.11.2012)
Vypracování individuálního odborného projektu |
Hodnocení studenta | |
Forma | Váha |
Aktivní účast na výuce | 50 |
Obhajoba individuálního projektu | 50 |