PředmětyPředměty(verze: 912)
Vyučující, akademický rok 2022/2023
  
Pour Vladimír Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: pourv@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav sacharidů a cereálií (321)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta
detail AM321006 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2, Z+Zk [HT] 321 FPBT
detail M321003 Aplikovaná výpočetní technika zimní zimní s.:1/2, KZ [HT] 321 FPBT
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin I zimní zimní s.:0/3, KZ [HT] 321 FPBT
detail M352011 Odborný projekt programu technologie potravin II letní letní s.:0/3, KZ [HT] 321 FPBT
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5, KZ [HT] 352 FPBT
detail M352007 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT
 
VŠCHT Praha