Pour Vladimír Ing. CSc.
Adresa: | |
---|---|
Sídlo: | |
Telefon: | |
Fax: | |
E-Mail: | pourv@vscht.cz |
Další informace: | |
Fakulta: | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
Katedra: | Ústav sacharidů a cereálií (321) |
Telefon: | |
E-mail: | |
Předměty |
Kód | Název | Semestr | Rozsah, examinace | Katedra | Fakulta | 4EU+ | |
AM321006 | Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology | zimní | zimní s.:2/2, Z+Zk [HT] | 321 | FPBT | ne | |
M321003 | Aplikovaná výpočetní technika | zimní | zimní s.:1/2, KZ [HT] | 321 | FPBT | ne | |
M352002 | Odborný projekt programu technologie potravin I | oba | 0/3, KZ [HT] | 324 | FPBT | ne | |
M352011 | Odborný projekt programu technologie potravin II | letní | letní s.:0/3, KZ [HT] | 324 | FPBT | ne | |
M352003 | Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin | zimní | zimní s.:0/5, KZ [HT] | 324 | FPBT | ne | |
M352007 | Technologický projekt | zimní | zimní s.:0/8, KZ [HT] | 322 | FPBT | ne |