Předměty
(verze: 878)
Vyučující, akademický rok 2020/2021
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Předměty
--:--
Přijímací řízení
Termíny zkoušek - přihlašování
2
x
Předměty
Hledání ...
Vyučující
Katedry
Nastavení
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Šárka Evžen doc. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
22044 3115
Fax:
E-Mail:
evzen.sarka@vscht.cz
Další informace:
Katedra:
Ústav sacharidů a cereálií (321)
:
:
Předměty
Kód
Název
Semestr
Rozsah, examinace
Katedra
S321008
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology
zimní
zimní s.:2/2 Zk
[HT]
321
S321023
Food Technology
zimní
zimní s.:5/1 Z+Zk
[HT]
321
S352008
Food Technology and Biotechnology I
letní
letní s.:3/0 Zk
[HT]
321
S352005
Introduction to Food Technologies and Biotechnologies
zimní
zimní s.:2/0 Zk
[HT]
321
N352014
Laboratoř oboru
letní
letní s.:0/8 KZ
[HT]
352
M352006
Laboratoř oboru
letní
letní s.:0/8 KZ
[HT]
352
N321001
Potravinářské technologie a biotechnologie
letní
letní s.:3/0 KZ
[HT]
321
M322002
Procesní chemie potravin
oba
3/2 Z+Zk
[HT]
322
M321022
Přírodní a modifikované polysacharidy
letní
letní s.:2/0 Zk
[HT]
321
N321021
Přírodní a modifikované polysacharidy
letní
letní s.:2/0 Zk
[HT]
321
M321002
Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii
zimní
zimní s.:2/0 Zk
[HT]
321
P321001
Reologie v cereální technologii
oba
3/0 Jiné
[HT]
321
AP321001
Supplementary food rheology
oba
3/0 Jiné
[HT]
321
N321023
Technologie potravin
letní
letní s.:5/1 Z+Zk
[HT]
321
S321007
Traditional Czech Food Technologies
zimní
zimní s.:2/1 Zk
[HT]
321
D321009
Vybrané kapitoly z chemie a technologie škrobu
oba
0/0 Jiné
[HT]
321
M321001
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
321
M321004
Výpočetní metody a modelování v oboru
zimní
zimní s.:2/2 KZ
[HT]
321
D321006
Základy reologie potravin
oba
0/0 Jiné
[HT]
321
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha