PředmětyPředměty(verze: 916)
Vyučující, akademický rok 2022/2023
  
Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: filipv@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta
detail AP352001 Advances in food technology oba 2/1, Jiné [HT] 352 FPBT
detail M322012 Chemie a technologie tuků I letní letní s.:2/0, Zk [HT] 322 FPBT
detail M322013 Chemie a technologie tuků II zimní zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] 322 FPBT
detail D322004 Chemie lipidů a technologie tuků oba 0/0, Jiné [HT] 322 FPBT
detail D322005 Chemie tenzidů a technologie detergentů oba 0/0, Jiné [HT] 322 FPBT
detail P352001 Pokroky v technologii oboru oba 2/1, Jiné [HT] 352 FPBT
detail M322002 Procesní chemie potravin oba 3/2, Z+Zk [HT] 322 FPBT
detail M324009 Průmyslová chemie letní letní s.:3/2, Z+Zk [HT] 324 FPBT
detail M352004 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0, Z+Zk [HT] 352 FPBT
detail M352005 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0, Z+Zk [HT] 352 FPBT
detail B322002 Úvod do potravinářských a biochemických věd zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 322 FPBT
 
VŠCHT Praha