PředmětyPředměty(verze: 838)
Vyučující, akademický rok 2018/2019
  
Filip Vladimír prof. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: filipv@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail D322004 Chemie lipidů a technologie tuků oba 0/0 Jiné [HT] 322
detail D322005 Chemie tenzidů a technologie detergentů oba 0/0 Jiné [HT] 322
detail S321023 Food Technology zimní zimní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail S352007 Food Technology and Biotechnology II zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 322
detail N321001 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0 KZ [HT] 321
detail N322021 Procesní chemie potravin zimní zimní s.:3/2 Z+Zk [HT] 322
detail N322021A Procesní chemie potravin letní letní s.:3/2 Z+Zk [HT] 322
detail N321023 Technologie potravin letní letní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail N322001 Technologie potravin II letní letní s.:3/1 Z+Zk [HT] 322
detail N352013 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail N352016 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail N322020 Úvod do potravinářských a biochemických věd zimní zimní s.:2/0 KZ [HT] 322
1
 
VŠCHT Praha