PředmětyPředměty(verze: 855)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Čurda Ladislav doc. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: curdal@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail D322001 Chemie a analýza mlékárenských produktů zimní zimní s.:0/0 Jiné [HT] 322
detail S321001 Food Process Quality Control zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 321
detail S352007 Food Technology and Biotechnology II zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 322
detail N352014 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail P352002 Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob oba 2/1 Jiné [HT] 352
detail N322021 Procesní chemie potravin zimní zimní s.:3/2 Z+Zk [HT] 322
detail M322002 Procesní chemie potravin oba 3/2 Z+Zk [HT] 322
detail N322021A Procesní chemie potravin letní letní s.:3/2 Z+Zk [HT] 322
detail M322006 Procesní chemie potravin zimní zimní s.:3/2 Z+Zk [HT] 322
detail AP352002 Process chemistry and quality control in food industry oba 2/1 Jiné [HT] 352
detail N324030 Provozní analýza potravin oba 2/1 Z+Zk [HT] 324
detail D322002 Technologie mlékárenských výrob oba 0/0 Jiné [HT] 322
detail N352016 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail N321020 Výroba potravin a nutriční hodnota oba 2/1 KZ [HT] 321
detail M321005 Výroba potravin a nutriční hodnota oba 2/1 KZ [HT] 321
 
VŠCHT Praha