Předměty
(verze: 878)
Vyučující, akademický rok 2020/2021
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Předměty
--:--
Přijímací řízení
Termíny zkoušek - přihlašování
2
x
Předměty
Hledání ...
Vyučující
Katedry
Nastavení
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Čurda Ladislav doc. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail:
curdal@vscht.cz
Další informace:
Katedra:
Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
:
:
Předměty
Kód
Název
Semestr
Rozsah, examinace
Katedra
D322001
Chemie a analýza mlékárenských produktů
oba
0/0 Jiné
[HT]
322
S321001
Food Process Quality Control
zimní
zimní s.:3/0 Zk
[HT]
321
S352007
Food Technology and Biotechnology II
zimní
zimní s.:3/0 Zk
[HT]
322
N352014
Laboratoř oboru
letní
letní s.:0/8 KZ
[HT]
352
M352006
Laboratoř oboru
letní
letní s.:0/8 KZ
[HT]
352
P352002
Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob
oba
2/1 Jiné
[HT]
352
N322021
Procesní chemie potravin
zimní
zimní s.:3/2 Z+Zk
[HT]
322
M322002
Procesní chemie potravin
oba
3/2 Z+Zk
[HT]
322
AP352002
Process chemistry and quality control in food industry
oba
2/1 Jiné
[HT]
352
M324007
Provozní analýza potravin
letní
letní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
324
D322002
Technologie mlékárenských výrob
oba
0/0 Jiné
[HT]
322
N321023
Technologie potravin
letní
letní s.:5/1 Z+Zk
[HT]
321
M352005
Technologie potravin oboru II
zimní
zimní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
N321020
Výroba potravin a nutriční hodnota
oba
2/1 KZ
[HT]
321
M321005
Výroba potravin a nutriční hodnota
oba
2/1 KZ
[HT]
321
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha