PředmětyPředměty(verze: 908)
Vyučující, akademický rok 2022/2023
  
Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: stetinaj@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail D322001 Chemie a analýza mlékárenských produktů oba 0/0, Jiné [HT] 322
detail P322004 Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322
detail B322001 Fyzikální vlastnosti potravin letní letní s.:2/1, KZ [HT] 322
detail D322006 Fyzikální vlastnosti potravin oba 0/0, Jiné [HT] 322
detail CZV00012 Laboratoř pro střední školy oba 0/2, Jiné [HT] 953
detail AP322004 Physical - Chemical Properties of Foods oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5, KZ [HT] 352
detail M352007 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8, KZ [HT] 352
detail M322010 Technologie mléčných výrobků I letní letní s.:2/0, Zk [HT] 322
detail D322002 Technologie mlékárenských výrob oba 0/0, Jiné [HT] 322
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321
 
VŠCHT Praha