PředmětyPředměty(verze: 902)
Vyučující, akademický rok 2022/2023
  
Berčíková Markéta Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: marketa.bercikova@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail P322002 Chemie tenzidů a technologie detergentů oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail P322004 Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322
detail D322006 Fyzikální vlastnosti potravin oba 0/0, Jiné [HT] 322
detail M319019 Laboratoř Biotechnologie léčiv I zimní zimní s.:0/10, KZ [HT] 319
detail AP322004 Physical - Chemical Properties of Foods oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail M322009 Probiotika a funkční potraviny II zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5, KZ [HT] 352
detail AP322002 Surfactant Chemistry and Detergent Technology oba 3/0, Jiné [HT] 322
detail M352007 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8, KZ [HT] 352
detail M322008 Tenzidy a detergenty letní letní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322
 
VŠCHT Praha