PředmětyPředměty(verze: 855)
Vyučující, akademický rok 2019/2020
  
Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: sevcikr@vscht.cz
Další informace:  
 
Katedra: Ústav konzervace potravin (324)
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail AP324005 Food Safety and Quality Management Systems oba 3/0 Jiné [HT] 324
detail CZV00012 Laboratoř pro střední školy oba 0/2 Jiné [HT] 940
detail N321001 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0 KZ [HT] 321
detail D324010 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail P324005 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 3/0 Jiné [HT] 324
detail N324027 Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti oba 2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N352015 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail D324009 Technologie masa oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail N321023 Technologie potravin letní letní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail N352013 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail N352016 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
 
VŠCHT Praha