PředmětyPředměty(verze: 924)
Vyučující, akademický rok 2022/2023
  
Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: sevcikr@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav konzervace potravin (324)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta
detail AP324005 Food Safety and Quality Management Systems oba 3/0, Jiné [HT] 324 FPBT
detail AB321001 Food Technology letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT
detail AB321002 Food Technology and Biotechnology letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321 FPBT
detail M352011 Odborný projekt programu technologie potravin II letní letní s.:0/3, KZ [HT] 321 FPBT
detail B321002 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321 FPBT
detail CZV324006 Provozní a praktické laboratoře hodnocení potravin zimní zimní s.:2/0, Zk [HS] 324 FPBT
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5, KZ [HT] 352 FPBT
detail M324004 Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 324 FPBT
detail P324005 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 3/0, Jiné [HT] 324 FPBT
detail D324010 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 0/0, Jiné [HT] 324 FPBT
detail M352007 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT
detail D324009 Technologie masa oba 0/0, Jiné [HT] 324 FPBT
detail M324012 Technologie masa I letní letní s.:2/0, Zk [HT] 324 FPBT
detail M324013 Technologie masa II zimní zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] 324 FPBT
detail B321001 Technologie potravin letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321 FPBT
detail CZV324005 Vybrané technologie potravin rostliného původu zimní zimní s.:2/0, Zk [HS] 324 FPBT
detail CZV324003 Vybrané technologie potravin živočišného původu zimní zimní s.:2/0, Zk [HS] 324 FPBT
detail M321005 Výroba potravin a nutriční hodnota oba 2/1, KZ [HT] 321 FPBT
detail CZV324004 Základní systémy bezpečnosti a kvality potravin letní letní s.:2/0, Zk [HS] 324 FPBT
detail CZV324001 Základy potravinářské legislativy letní letní s.:2/0, Zk [HS] 324 FPBT
 
VŠCHT Praha