Předměty
(verze: 878)
Vyučující, akademický rok 2020/2021
Login :
Heslo :
Studijní Informační Systém
Stránka se načítá...
Aplikace
Předměty
--:--
Přijímací řízení
Termíny zkoušek - přihlašování
2
x
Předměty
Hledání ...
Vyučující
Katedry
Nastavení
Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript nebo je jeho podpora vypnutá. Některé funkce nemusejí být dostupné.
Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail:
sevcikr@vscht.cz
Další informace:
Katedra:
Ústav konzervace potravin (324)
:
:
Předměty
Kód
Název
Semestr
Rozsah, examinace
Katedra
AP324005
Food Safety and Quality Management Systems
oba
3/0 Jiné
[HT]
324
CZV00012
Laboratoř pro střední školy
oba
0/2 Jiné
[HT]
940
M324004
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
324
P324005
Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru
oba
3/0 Jiné
[HT]
324
D324010
Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru
oba
0/0 Jiné
[HT]
324
N324027
Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti
oba
2/1 Z+Zk
[HT]
324
N352015
Technologický projekt
zimní
zimní s.:0/8 KZ
[HT]
352
M352007
Technologický projekt
zimní
zimní s.:0/8 KZ
[HT]
352
D324009
Technologie masa
oba
0/0 Jiné
[HT]
324
N321023
Technologie potravin
letní
letní s.:5/1 Z+Zk
[HT]
321
M352004
Technologie potravin oboru I
letní
letní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
M352005
Technologie potravin oboru II
zimní
zimní s.:4/0 Z+Zk
[HT]
352
M321001
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob
zimní
zimní s.:2/1 Z+Zk
[HT]
321
M321005
Výroba potravin a nutriční hodnota
oba
2/1 KZ
[HT]
321
webmaster@vscht.cz
Studijní oddělení (studium@vscht.cz)
VŠCHT Praha