PředmětyPředměty(verze: 922)
Vyučující, akademický rok 2022/2023
  
Pivoňka Jan Ing. Ph.D.
Adresa:
Sídlo:
Telefon:
Fax:
E-Mail: Jan.Pivonka@vscht.cz
Další informace:  
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav konzervace potravin (324)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta
detail AP324005 Food Safety and Quality Management Systems oba 3/0, Jiné [HT] 324 FPBT
detail B324003 Legislativní aspekty výroby potravin letní letní s.:2/0, KZ [HT] 324 FPBT
detail AM324005 Principles of Food Preservation letní letní s.:2/1, Zk [HT] 324 FPBT
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5, KZ [HT] 352 FPBT
detail M324004 Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 324 FPBT
detail P324005 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 3/0, Jiné [HT] 324 FPBT
detail D324010 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 0/0, Jiné [HT] 324 FPBT
detail M324008 Teorie spotřebitele letní letní s.:2/0, KZ [HT] 324 FPBT
detail CZV352001 Univerzita 3. věku zimní zimní s.:4/0, --- [HT] 352 FPBT
 
VŠCHT Praha