PředmětyPředměty(verze: 916)
Vyučující, akademický rok 2022/2023
  
Horáčková Šárka doc. Ing. CSc.
Adresa: Technická 5, Praha 6
Sídlo:
Telefon: 220 44 3275
Fax:
E-Mail: sarka.horackova@vscht.cz
Další informace: http://www.vscht.cz/tmt/czech/osobni/horackos.html
 
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Katedra: Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
:
:
Předměty   
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraFakulta
detail D322003 Bakterie mléčného kvašení oba 0/0, Jiné [HT] 322 FPBT
detail P322001 Bakterie mléčného kvašení oba 3/0, Jiné [HT] 322 FPBT
detail AM352010 Biotechnology and Food Science - Laboratory Project II zimní zimní s.:0/10, KZ [HT] 352 FPBT
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/5, KZ [HT] 321 FPBT
detail CZV00012 Laboratoř pro střední školy oba 0/2, Jiné [HT] 953 VŠCHT
detail AP322001 Lactic Acid Bacteria oba 3/0, Jiné [HT] 322 FPBT
detail M322004 Mikrobiologie potravin a kosmetiky zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin I oba 0/3, KZ [HT] 321 FPBT
detail M352011 Odborný projekt programu technologie potravin II letní letní s.:0/3, KZ [HT] 321 FPBT
detail B322003 Probiotika a funkční potraviny I letní letní s.:2/0, Zk [HT] 322 FPBT
detail M322009 Probiotika a funkční potraviny II zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 322 FPBT
detail M352003 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5, KZ [HT] 352 FPBT
detail M352007 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8, KZ [HT] 352 FPBT
 
VŠCHT Praha