PředmětyPředměty(verze: 963)
Vyučované předměty, akademický rok 2024/2025
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr4EU+
detail AB321001 Food Technology 22330 321 letní s.:5/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail AB321002 Food Technology and Biotechnology 22330 321 letní s.:3/0, KZ [HT] letní ne
detail AM321001 Food and Biochemical Process Engineering 22330 321 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail AM321006 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology 22330 321 zimní s.:2/2, Z+Zk [HT] zimní ne
detail AP321001 Supplementary food rheology 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail AP321002 Polysaccharides, Properties and Applications 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail AP321003 Advances in Food Processes 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail B321001 Technologie potravin 22330 321 letní s.:5/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail B321002 Potravinářské technologie a biotechnologie 22330 321 letní s.:3/0, KZ [HT] letní ne
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob 22330 321 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M321002 Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii 22330 321 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail M321003 Aplikovaná výpočetní technika 22330 321 zimní s.:1/2, KZ [HT] zimní ne
detail M321004 Výpočetní metody a modelování v oboru 22330 321 zimní s.:2/2, KZ [HT] zimní ne
detail M321005 Výroba potravin a nutriční hodnota 22330 321 2/1, KZ [HT] oba ne
detail M321007 Technologie cukru 22330 321 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail M321008 Technologie čokolády a cukrovinek 22330 321 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail M321009 Cereální technologie 22330 321 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M321010 Chemie a technologie škrobu 22330 321 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M321022 Přírodní a modifikované polysacharidy 22330 321 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail M352006 Laboratoř oboru 22330 321 letní s.:0/5, KZ [HT] letní ne
detail P320015 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail P321001 Reologie v cereální technologii 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail P321002 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail P321003 Pokroky procesů potravinářských výrob 22330 321 3/0, Jiné [HT] oba ne
 
VŠCHT Praha