| | | |
| Kód | Název | Fakulta | Katedra | Rozsah, examinace | Semestr | 4EU+ |
|
AP322001 |
Lactic Acid Bacteria |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP322002 |
Surfactant Chemistry and Detergent Technology |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP322003 |
Chemistry and Technology of Cosmetics |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP322004 |
Physical - Chemical Properties of Foods |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP352001 |
Advances in food technology |
22330 |
322 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP352002 |
Process chemistry and quality control in food industry |
22330 |
322 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
B322001 |
Fyzikální vlastnosti potravin |
22330 |
322 |
letní s.:2/1, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
B322002 |
Úvod do potravinářských a biochemických věd |
22330 |
322 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
B322003 |
Probiotika a funkční potraviny I |
22330 |
322 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
B322004 |
Základy kosmetiky |
22330 |
322 |
letní s.:1/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M322001 |
Hygiena a sanitace potravinářských výrob |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M322002 |
Procesní chemie potravin |
22330 |
322 |
3/2, Z+Zk [HT] |
oba |
ne |
|
M322003 |
Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M322004 |
Mikrobiologie potravin a kosmetiky |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M322005 |
Chemie a technologie kosmetiky |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M322008 |
Tenzidy a detergenty |
22330 |
322 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M322009 |
Probiotika a funkční potraviny II |
22330 |
322 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M322010 |
Technologie mléčných výrobků I |
22330 |
322 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M322011 |
Technologie mléčných výrobků II |
22330 |
322 |
zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M322012 |
Chemie a technologie tuků I |
22330 |
322 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M322013 |
Chemie a technologie tuků II |
22330 |
322 |
zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M352007 |
Technologický projekt |
22330 |
322 |
zimní s.:0/8, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
P322001 |
Bakterie mléčného kvašení |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P322002 |
Chemie tenzidů a technologie detergentů |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P322003 |
Chemie a technologie kosmetiky |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P322004 |
Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin |
22330 |
322 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P352001 |
Pokroky v technologii oboru |
22330 |
322 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P352002 |
Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob |
22330 |
322 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|