PředmětyPředměty(verze: 963)
Vyučované předměty, akademický rok 2024/2025
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr4EU+
detail AP322001 Lactic Acid Bacteria 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail AP322002 Surfactant Chemistry and Detergent Technology 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail AP322003 Chemistry and Technology of Cosmetics 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail AP322004 Physical - Chemical Properties of Foods 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail AP352001 Advances in food technology 22330 322 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail AP352002 Process chemistry and quality control in food industry 22330 322 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail B322001 Fyzikální vlastnosti potravin 22330 322 letní s.:2/1, KZ [HT] letní ne
detail B322002 Úvod do potravinářských a biochemických věd 22330 322 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní ne
detail B322003 Probiotika a funkční potraviny I 22330 322 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail B322004 Základy kosmetiky 22330 322 letní s.:1/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail M322001 Hygiena a sanitace potravinářských výrob 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M322002 Procesní chemie potravin 22330 322 3/2, Z+Zk [HT] oba ne
detail M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M322004 Mikrobiologie potravin a kosmetiky 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M322005 Chemie a technologie kosmetiky 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M322008 Tenzidy a detergenty 22330 322 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní ne
detail M322009 Probiotika a funkční potraviny II 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M322010 Technologie mléčných výrobků I 22330 322 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail M322011 Technologie mléčných výrobků II 22330 322 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M322012 Chemie a technologie tuků I 22330 322 letní s.:2/0, Zk [HT] letní ne
detail M322013 Chemie a technologie tuků II 22330 322 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní ne
detail M352007 Technologický projekt 22330 322 zimní s.:0/8, KZ [HT] zimní ne
detail P322001 Bakterie mléčného kvašení 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail P322002 Chemie tenzidů a technologie detergentů 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail P322003 Chemie a technologie kosmetiky 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail P322004 Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba ne
detail P352001 Pokroky v technologii oboru 22330 322 2/1, Jiné [HT] oba ne
detail P352002 Procesní chemie a procesní analýza potravinářských výrob 22330 322 2/1, Jiné [HT] oba ne
 
VŠCHT Praha