| | | |
| Kód | Název | Fakulta | Katedra | Rozsah, examinace | Semestr | 4EU+ |
|
AM324005 |
Principles of Food Preservation |
22330 |
324 |
letní s.:2/1, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
AM324009 |
Industrial Chemistry |
22330 |
324 |
letní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
AP324001 |
Trends in Food Preservation |
22330 |
324 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP324002 |
Packaging and Packaging Technology in Food Industry |
22330 |
324 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP324004 |
Quality of Raw Materials |
22330 |
324 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP324005 |
Food Safety and Quality Management Systems |
22330 |
324 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
B324001 |
Principy úchovy a balení potravin |
22330 |
324 |
zimní s.:2/1, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
B324002 |
Produkce potravinářských surovin |
22330 |
324 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
B324003 |
Legislativní aspekty výroby potravin |
22330 |
324 |
letní s.:2/0, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
CZV324001 |
Základy potravinářské legislativy |
22330 |
324 |
letní s.:2/0, Zk [HS] |
letní |
ne |
|
CZV324002 |
Základy konzervace a mikrobiologie potravin |
22330 |
324 |
letní s.:2/0, Zk [HS] |
letní |
ne |
|
CZV324003 |
Vybrané technologie potravin živočišného původu |
22330 |
324 |
zimní s.:2/0, Zk [HS] |
zimní |
ne |
|
CZV324004 |
Základní systémy bezpečnosti a kvality potravin |
22330 |
324 |
letní s.:2/0, Zk [HS] |
letní |
ne |
|
CZV324005 |
Vybrané technologie potravin rostlinného původu |
22330 |
324 |
zimní s.:2/0, Zk [HS] |
zimní |
ne |
|
CZV324006 |
Provozní a praktické laboratoře hodnocení potravin |
22330 |
324 |
zimní s.:2/0, Zk [HS] |
zimní |
ne |
|
M324001 |
Balení potravin |
22330 |
324 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M324003 |
Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu |
22330 |
324 |
zimní s.:2/0, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
M324004 |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin |
22330 |
324 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M324005 |
Principy úchovy potravin |
22330 |
324 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M324006 |
Autenticita a detekce falšování potravin |
22330 |
324 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M324007 |
Provozní analýza potravin |
22330 |
324 |
letní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M324008 |
Teorie spotřebitele |
22330 |
324 |
letní s.:2/0, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
M324009 |
Průmyslová chemie |
22330 |
324 |
letní s.:3/2, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M324010 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny I |
22330 |
324 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M324011 |
Technologie zpracování ovoce a zeleniny II |
22330 |
324 |
zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M324012 |
Technologie masa I |
22330 |
324 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M324013 |
Technologie masa II |
22330 |
324 |
zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M324014 |
Technologie minoritních živočišných produktů |
22330 |
324 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M352002 |
Odborný projekt programu technologie potravin I |
22330 |
324 |
0/3, KZ [HT] |
oba |
ne |
|
M352003 |
Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin |
22330 |
324 |
zimní s.:0/5, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
M352011 |
Odborný projekt programu technologie potravin II |
22330 |
324 |
letní s.:0/3, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
P324001 |
Trendy v konzervaci potravin |
22330 |
324 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P324002 |
Obaly a obalová technika v potravinářském průmyslu |
22330 |
324 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P324004 |
Kvalita potravinářských surovin |
22330 |
324 |
2/1, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P324005 |
Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru |
22330 |
324 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|