PředmětyPředměty(verze: 808)
Vyučované předměty, akademický rok 2017/2018
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraKatedra
detail D320015 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail D321004 Vybrané kapitoly z chemie a technologie cukru oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail D321005 Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail D321006 Základy reologie potravin oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail D321007 Vybrané procesy potravinářských výrob oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail D321008 Vybrané kapitoly z technologie čokolády a cukrovinek oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail D321009 Vybrané kapitoly z chemie a technologie škrobu oba 0/0 Jiné [HT] 321
detail N321001 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0 KZ [HT] 321
detail N321003 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 321
detail N321014 Marketing potravinářských výrobků zimní zimní s.:1/1 KZ [HT] 321
detail N321015 Aplikovaná výpočetní technika zimní zimní s.:1/2 KZ [HT] 321
detail N321016 Výpočetní metody a modelování v oboru zimní zimní s.:2/2 KZ [HT] 321
detail N321020 Výroba potravin a nutriční hodnota oba 2/1 KZ [HT] 321
detail N321021 Přírodní a modifikované polysacharidy letní letní s.:2/0 Zk [HT] 321
detail N321022 Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 321
detail N321023 Technologie potravin letní letní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail S321001 Food Process Quality Control zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 321
detail S321007 Traditional Czech Food Technologies zimní zimní s.:2/1 Zk [HT] 321
detail S321008 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2 Zk [HT] 321
detail S321017 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology: Laboratory letní letní s.:0/7 KZ [HT] 321
detail S321023 Food Technology zimní zimní s.:5/1 Z+Zk [HT] 321
detail S352005 Introduction to Food Technologies and Biotechnologies zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 321
detail S352008 Food Technology and Biotechnology I letní letní s.:3/0 Zk [HT] 321
 
VŠCHT Praha