PředmětyPředměty(verze: 902)
Vyučované předměty, akademický rok 2022/2023
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail AB321001 Food Technology letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321
detail AB321002 Food Technology and Biotechnology letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321
detail AB352004 Food Technology and Biotechnology I letní letní s.:3/0, Zk [HT] 321
detail AM321001 Food and Biochemical Process Engineering zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321
detail AM321006 Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology zimní zimní s.:2/2, Z+Zk [HT] 321
detail AP321001 Supplementary food rheology oba 3/0, Jiné [HT] 321
detail AP321002 Polysaccharides, Properties and Applications oba 3/0, Jiné [HT] 321
detail AP321003 Advances in Food Processes oba 3/0, Jiné [HT] 321
detail B321001 Technologie potravin letní letní s.:5/1, Z+Zk [HT] 321
detail B321002 Potravinářské technologie a biotechnologie letní letní s.:3/0, KZ [HT] 321
detail D320015 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití oba 0/0, Jiné [HT] 321
detail D321004 Vybrané kapitoly z chemie a technologie cukru oba 0/0, Jiné [HT] 321
detail D321005 Vybrané kapitoly z cereální chemie a technologie oba 0/0, Jiné [HT] 321
detail D321006 Základy reologie potravin oba 0/0, Jiné [HT] 321
detail D321007 Vybrané procesy potravinářských výrob oba 0/0, Jiné [HT] 321
detail D321008 Vybrané kapitoly z technologie čokolády a cukrovinek oba 0/0, Jiné [HT] 321
detail D321009 Vybrané kapitoly z chemie a technologie škrobu oba 0/0, Jiné [HT] 321
detail M321001 Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 321
detail M321002 Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 321
detail M321003 Aplikovaná výpočetní technika zimní zimní s.:1/2, KZ [HT] 321
detail M321004 Výpočetní metody a modelování v oboru zimní zimní s.:2/2, KZ [HT] 321
detail M321005 Výroba potravin a nutriční hodnota oba 2/1, KZ [HT] 321
detail M321007 Technologie cukru letní letní s.:2/0, Zk [HT] 321
detail M321008 Technologie čokolády a cukrovinek letní letní s.:2/0, Zk [HT] 321
detail M321009 Cereální technologie zimní zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] 321
detail M321010 Chemie a technologie škrobu zimní zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] 321
detail M321022 Přírodní a modifikované polysacharidy letní letní s.:2/0, Zk [HT] 321
detail M352002 Odborný projekt programu technologie potravin I zimní zimní s.:0/3, KZ [HT] 321
detail M352006 Laboratoř oboru letní letní s.:0/5, KZ [HT] 321
detail M352011 Odborný projekt programu technologie potravin II letní letní s.:0/3, KZ [HT] 321
detail P320015 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití oba 3/0, Jiné [HT] 321
detail P321001 Reologie v cereální technologii oba 3/0, Jiné [HT] 321
detail P321002 Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití oba 3/0, Jiné [HT] 321
detail P321003 Pokroky procesů potravinářských výrob oba 3/0, Jiné [HT] 321
 
VŠCHT Praha