PředmětyPředměty(verze: 808)
Vyučované předměty, akademický rok 2017/2018
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraKatedra
detail D322001 Chemie a analýza mlékárenských produktů zimní zimní s.:0/0 Jiné [HT] 322
detail D322002 Technologie mlékárenských výrob oba 0/0 Jiné [HT] 322
detail D322003 Bakterie mléčného kvašení oba 0/0 Jiné [HT] 322
detail D322004 Chemie lipidů a technologie tuků oba 0/0 Jiné [HT] 322
detail D322005 Chemie tenzidů a technologie detergentů oba 0/0 Jiné [HT] 322
detail D322006 Fyzikální vlastnosti potravin oba 0/0 Jiné [HT] 322
detail D322008 Chemie a technologie kosmetiky oba 0/0 Jiné [HT] 322
detail N322001 Technologie potravin II letní letní s.:3/1 Z+Zk [HT] 322
detail N322002 Fyzikální vlastnosti potravin I letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 322
detail N322003 Mikrobiologie potravin a kosmetiky zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 322
detail N322005 Hygiena a sanitace potravinářských výrob zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 322
detail N322019 Chemie a technologie kosmetiky zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 322
detail N322020 Úvod do potravinářských a biochemických věd zimní zimní s.:2/0 KZ [HT] 322
detail N322021 Procesní chemie potravin zimní zimní s.:3/2 Z+Zk [HT] 322
detail N322021A Procesní chemie potravin letní letní s.:3/2 Z+Zk [HT] 322
detail N322022 Fyzikální vlastnosti potravin II zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 322
detail N322023 Tenzidy a detergenty letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 322
detail N322024 Základy kosmetiky zimní zimní s.:1/1 Z+Zk [HT] 322
detail N322025 Probiotika a funkční potraviny II zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 322
detail N322026 Probiotika a funkční potraviny I letní letní s.:2/0 Zk [HT] 322
detail S352007 Food Technology and Biotechnology II zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 322
 
VŠCHT Praha