PředmětyPředměty(verze: 916)
Vyučované předměty, akademický rok 2022/2023
  

V neděli 12.2.2023 proběhnou servisní práce na webovém rozhraní SIS. Přístup do systému bude omezen.

Děkujeme za pochopení

 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr
detail AB352005 Food Technology and Biotechnology II 22330 322 zimní s.:3/0, Zk [HT] zimní
detail AP322001 Lactic Acid Bacteria 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail AP322002 Surfactant Chemistry and Detergent Technology 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail AP322003 Chemistry and Technology of Cosmetics 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail AP322004 Physical - Chemical Properties of Foods 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail B322001 Fyzikální vlastnosti potravin 22330 322 letní s.:2/1, KZ [HT] letní
detail B322002 Úvod do potravinářských a biochemických věd 22330 322 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail B322003 Probiotika a funkční potraviny I 22330 322 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail B322004 Základy kosmetiky 22330 322 1/1, Z+Zk [HT] oba
detail D322001 Chemie a analýza mlékárenských produktů 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail D322002 Technologie mlékárenských výrob 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail D322003 Bakterie mléčného kvašení 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail D322004 Chemie lipidů a technologie tuků 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail D322005 Chemie tenzidů a technologie detergentů 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail D322006 Fyzikální vlastnosti potravin 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail D322008 Chemie a technologie kosmetiky 22330 322 0/0, Jiné [HT] oba
detail M322001 Hygiena a sanitace potravinářských výrob 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M322002 Procesní chemie potravin 22330 322 3/2, Z+Zk [HT] oba
detail M322003 Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M322004 Mikrobiologie potravin a kosmetiky 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M322005 Chemie a technologie kosmetiky 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M322008 Tenzidy a detergenty 22330 322 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní
detail M322009 Probiotika a funkční potraviny II 22330 322 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M322010 Technologie mléčných výrobků I 22330 322 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail M322011 Technologie mléčných výrobků II 22330 322 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní
detail M322012 Chemie a technologie tuků I 22330 322 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail M322013 Chemie a technologie tuků II 22330 322 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní
detail P322001 Bakterie mléčného kvašení 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail P322002 Chemie tenzidů a technologie detergentů 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail P322003 Chemie a technologie kosmetiky 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
detail P322004 Fyzikálně-chemické vlastnosti potravin 22330 322 3/0, Jiné [HT] oba
 
VŠCHT Praha