PředmětyPředměty(verze: 808)
Vyučované předměty, akademický rok 2017/2018
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraKatedra
detail D323001 Reakční mechanismy v chemii potravin oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323002 Chemická nezávadnost potravin oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323005 Základy výživy a výživová politika oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323006 Plynová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323008 Počítačové zpracování obrazu v analýze potravin zimní zimní s.:0/0 Jiné [HT] 323
detail D323011 Izolační a separační metody oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323014 Toxikologie potravin oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323016 Kapalinová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323020 Vývoj a optimalizace postupů v analytické laboratoři oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323026 Interpretace chromatografických a spektrometrických dat oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323027 Speciální analýza potravin oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323028 Speciální senzorická analýza oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323029 Analýza stopových prvků v biologických materiálech oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323030 Chemie potravin a přírodních produktů oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323031 Analýza potravin, přírodních produktů a složek prostředí oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail D323033 Nutraceutika a funkční potraviny oba 0/0 Jiné [HT] 323
detail N323001 Chemie potravin oba 2/2 Z+Zk [HT] 323
detail N323003 Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů oba 0/5 KZ [HT] 323
detail N323004 Senzorická analýza letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail N323006 Úvod do potravinářské legislativy zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail N323007 Potravinářské zbožíznalství zimní zimní s.:2/1 Zk [HT] 323
detail N323008 Statistické zpracování dat zimní zimní s.:1/2 KZ [HT] 323
detail N323009 Zdravotní nezávadnost potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail N323010 Analýza potravin v kontrolní praxi letní letní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail N323011 Laboratoř analýzy potravin v kontrolní praxi letní letní s.:0/3 KZ [HT] 323
detail N323012 Chemická bezpečnost potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail N323013 Dietologie letní letní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail N323014 Laboratoř chemické bezpečnosti potravin letní letní s.:0/6 KZ [HT] 323
detail N323015 Reakční mechanismy v chemii potravin zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail N323016 Laboratoř reakčních mechanismů v chemii potravin letní letní s.:0/6 KZ [HT] 323
detail N323017 Chemometrie zimní zimní s.:1/2 Z+Zk [HT] 323
detail N323018 Technologie přípravy stravy zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail N323019 Laboratoř technologie přípravy stravy letní letní s.:0/4 KZ [HT] 323
detail N323021 Fyziologie a pathofyziologie lidské výživy zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail N323022 Toxikologie potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail N323023 Izolační a separační metody zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail N323027 Odborný projekt oboru kvalita a bezpečnost potravin zimní zimní s.:0/7 KZ [HT] 323
detail N323028 Laboratoř oboru kvalita a bezpečnost potravin zimní zimní s.:0/13 KZ [HT] 323
detail N323030 Jakost v laboratorní a kontrolní praxi letní letní s.:1/1 Z+Zk [HT] 323
detail N323031 Nutraceutika a funkční potraviny zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail N323032 Management jakosti v produkci potravin zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail N323034 Speciální analýza potravin zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail N323035 Analýza potravin a přírodních produktů oba 2/1 Z+Zk [HT] 323
detail N323041 Výživa a výživová politika zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail N323045 Analýza biologicky aktivních přírodních látek zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail N323046 Laboratoř analýzy biologicky aktivních přírodních látek letní letní s.:0/5 KZ [HT] 323
detail N323047 Interpretace chromatografických a hmotnostně-spektrometrických dat zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail N323049 Chemie potravinových surovin a výrobků zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail N323050 Analytické metody ve forenzní analýze zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail N323051 Laboratoř kontroly potravinářských surovin a výrobků letní letní s.:0/6 KZ [HT] 323
detail N323052 Strategie průkazu falšování potravin a doplňků stravy letní letní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail N323053 Laboratoř instrumentálních metod v analýze potravin zimní zimní s.:0/6 KZ [HT] 323
detail N323055 Laboratoř chromatografie a hmotnostní spektrometrie letní letní s.:0/5 KZ [HT] 323
detail S323001 Food Chemistry oba 3/0 Zk [HT] 323
detail S323002 Chemical Food Safety and Toxicology letní letní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail S323003 Food and Natural Products Analysis: Laboratory zimní zimní s.:0/5 KZ [HT] 323
detail S323004 Sensory Analysis letní letní s.:2/2 Z+Zk [HT] 323
detail S323005 Food, Nutrition and Health zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail S323006 Principles of Advanced Analysis of Natural Products and Foods letní letní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail S323012 Principles of Food Safety zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail S323015 Reaction Mechanisms in Food Chemistry zimní zimní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail S323023 Isolation and Separation Methods zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 323
detail S323025 EU Food Legislation letní letní s.:2/0 Zk [HT] 323
detail S323034 Special Food Analysis zimní zimní s.:3/0 Zk [HT] 323
detail S323035 Food and Natural Products Analysis zimní zimní s.:3/1 Z+Zk [HT] 323
detail S323051 Control of Food Raw Materials and Commodities: Laboratory letní letní s.:0/6 KZ [HT] 323
 
VŠCHT Praha