PředmětyPředměty(verze: 808)
Vyučované předměty, akademický rok 2017/2018
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraKatedra
detail D324001 Principy úchovy potravin oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail D324002 Balení potravin oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail D324005 Likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu a jejich využití jako druhotných surovin oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail D324006 Kapilární elektromigrační metody oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail D324008 Kvalita potravinářských surovin oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail D324009 Technologie masa oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail D324010 Systémy jakosti a zdravotní nezávadnosti ve výrobě a distribuci potravin oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail D324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny oba 0/0 Jiné [HT] 324
detail N324001 Principy úchovy a balení potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324002 Produkce potravinářských surovin letní letní s.:2/0 Zk [HT] 324
detail N324007 Základy managementu zimní zimní s.:2/1 KZ [HT] 324
detail N324009 Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu zimní zimní s.:2/0 KZ [HT] 324
detail N324026 Balení potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324027 Systémy řízení jakosti a zdravotní nezávadnosti oba 2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324028 Principy úchovy potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324029 Autenticita a detekce falšování potravin zimní zimní s.:2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324030 Provozní analýza potravin oba 2/1 Z+Zk [HT] 324
detail N324031 Teorie spotřebitele letní letní s.:2/0 KZ [HT] 324
detail S324026 Food Packaging and Preservation letní letní s.:4/0 Zk [HT] 324
detail S324029 Food Traceability and Authenticity letní letní s.:3/0 Zk [HT] 324
 
VŠCHT Praha