PředmětyPředměty(verze: 916)
Vyučované předměty, akademický rok 2022/2023
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevFakultaKatedraRozsah, examinaceseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestr
detail AB501017 Quality Management 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail AM324005 Principles of Food Preservation 22330 324 letní s.:2/1, Zk [HT] letní
detail AM324009 Industrial Chemistry 22330 324 letní s.:3/2, Z+Zk [HT] letní
detail AP324001 Trends in Food Preservation 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba
detail AP324002 Packaging and Packaging Technology in Food Industry 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba
detail AP324004 Quality of Raw Materials 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba
detail AP324005 Food Safety and Quality Management Systems 22330 324 3/0, Jiné [HT] oba
detail B324001 Principy úchovy a balení potravin 22330 324 zimní s.:2/1, KZ [HT] zimní
detail B324002 Produkce potravinářských surovin 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail B324003 Legislativní aspekty výroby potravin 22330 324 letní s.:2/0, KZ [HT] letní
detail D324001 Principy úchovy potravin 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba
detail D324002 Balení potravin 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba
detail D324008 Kvalita potravinářských surovin 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba
detail D324009 Technologie masa 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba
detail D324010 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba
detail D324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny 22330 324 0/0, Jiné [HT] oba
detail M324001 Balení potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M324003 Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu 22330 324 zimní s.:2/0, KZ [HT] zimní
detail M324004 Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M324005 Principy úchovy potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M324006 Autenticita a detekce falšování potravin 22330 324 zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] zimní
detail M324007 Provozní analýza potravin 22330 324 letní s.:2/1, Z+Zk [HT] letní
detail M324008 Teorie spotřebitele 22330 324 letní s.:2/0, KZ [HT] letní
detail M324009 Průmyslová chemie 22330 324 letní s.:3/2, Z+Zk [HT] letní
detail M324010 Technologie zpracování ovoce a zeleniny I 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail M324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny II 22330 324 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní
detail M324012 Technologie masa I 22330 324 letní s.:2/0, Zk [HT] letní
detail M324013 Technologie masa II 22330 324 zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] zimní
detail M324014 Technologie minoritních živočišných produktů 22330 324 zimní s.:2/0, Zk [HT] zimní
detail P324001 Trendy v konzervaci potravin 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba
detail P324002 Obaly a obalová technika v potravinářském průmyslu 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba
detail P324004 Kvalita potravinářských surovin 22330 324 2/1, Jiné [HT] oba
detail P324005 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru 22330 324 3/0, Jiné [HT] oba
 
VŠCHT Praha