PředmětyPředměty(verze: 808)
Vyučované předměty, akademický rok 2017/2018
  
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedraKatedra
detail N352002 Univerzita 3. věku zimní zimní s.:4/0 --- [HT] 352
detail N352003 Univerzita 3. věku letní letní s.:4/0 --- [HT] 352
detail N352004 Odborný projekt programu technologie potravin zimní zimní s.:0/3 KZ [HT] 352
detail N352009 Předdiplomní laboratoř programu technologie potravin zimní zimní s.:0/5 KZ [HT] 352
detail N352013 Technologie potravin oboru I letní letní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail N352014 Laboratoř oboru letní letní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail N352015 Technologický projekt zimní zimní s.:0/8 KZ [HT] 352
detail N352016 Technologie potravin oboru II zimní zimní s.:4/0 Z+Zk [HT] 352
detail N352052 Předtermín SZZ letní letní s.:0/0 Zk [HT] 352
detail S352001 Programme project I zimní zimní s.:3/4 KZ [HT] 352
detail S352002 Programme project II letní letní s.:1/5 KZ [HT] 352
detail S352003 Programme project III zimní zimní s.:2/12 KZ [HT] 352
detail S352004 Food process quality control: Laboratory letní letní s.:0/7 KZ [HT] 352
 
VŠCHT Praha