|
|
|
||
Studenti absolvují v období letních prázdnin 2-týdenní praxi na restaurátorských a konzervátorských pracovištích organizací nebo soukromých restaurátorů. Náplň praxe studentů je volena dle jejich specializace.
Poslední úprava: Drábková Klára (26.03.2021)
|
|
||
Studenti budou umět: prakticky využít znalosti získané při studiu řešit konkrétní problémy pracovat jako součást týmu Poslední úprava: Kubová Petra (11.01.2018)
|
|
||
Podmínkou udělení zápočtu je absolvování praxe dle smlouvy a odevzdání zprávy v rozsahu cca 5 stran textu + obrázky Zpráva musí obsahovat název instituce a jméno vedoucího praxe. Obsah a struktura zprávy odpovídá restaurátorské/konzervátorské zprávě (úvod, průzkum - zhodnocení stavu objektu, restaurátorský záměr, popis zásahu, použité materiály, doporučené podmínky uložení). Do zprávy může být přidáno zhodnocení praxe. Poslední úprava: Drábková Klára (26.03.2021)
|
|
||
Z: žádná Poslední úprava: Kubová Petra (11.01.2018)
|
|
||
1. Seznámení s provozem pracoviště. 2. Zapojení do činnosti daného pracoviště a realizace pracovních úkolů. 3. Zpracování zprávy o praxi
Poslední úprava: Drábková Klára (26.03.2021)
|
|
||
Studijní materiály u vedoucího praxe. Poslední úprava: Kubová Petra (11.01.2018)
|
|
||
Semestrální práce I Poslední úprava: Kučerová Irena (06.02.2018)
|
Zátěž studenta | ||||
Činnost | Kredity | Hodiny | ||
Účast v laboratořích (na exkurzi nebo praxi) | 1 | 28 | ||
1 / 1 | 28 / 28 |