Základy chemických a potravinářských technologií - B228004
Anglický název: |
Fundamentals of Chemical and Food Technologies |
Zajišťuje: |
Ústav udržitelných paliv a zelené chemie (228) |
Fakulta: |
Fakulta technologie ochrany prostředí |
Platnost: |
od 2024 |
Semestr: |
zimní |
Body: |
zimní s.:3 |
E-Kredity: |
zimní s.:3 |
Způsob provedení zkoušky: |
zimní s.: |
Rozsah, examinace: |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
Počet míst: |
neurčen / neurčen (neurčen) |
Minimální obsazenost: |
neomezen |
Stav předmětu: |
vyučován |
Jazyk výuky: |
čeština |
Způsob výuky: |
prezenční |
Způsob výuky: |
prezenční |
Úroveň: |
|
Poznámka: |
předmět je možno zapsat mimo plán povolen pro zápis po webu |
|
|