PředmětyPředměty(verze: 952)
Předmět, akademický rok 2023/2024
  
Specializační projekt programu B305 - B352008
Anglický název: Specialization Project of Programme B305
Zajišťuje: Děkanát FPBT (352)
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Platnost: od 2023
Semestr: letní
Body: letní s.:0
E-Kredity: letní s.:0
Způsob provedení zkoušky: letní s.:
Rozsah, examinace: letní s.:0/0, Z [HT]
Počet míst: neurčen / neurčen (neurčen)
Minimální obsazenost: neomezen
Jazyk výuky: čeština
Způsob výuky: prezenční
Způsob výuky: prezenční
Úroveň:  
Pro druh: bakalářské
Patří ke studentské práci typu: projekt
Garant: Stránská Milena doc. Ing. Ph.D.
Anotace
Nástroj pro výběr specializace studijního programu Chemie a technologie potravin
Poslední úprava: Kubová Petra (06.02.2024)
Výstupy studia předmětu

Přiřazení studentů k jednotlivým specializacím dle zájmu spolupráce na projektech daného tématu

Poslední úprava: Kubová Petra (06.02.2024)
Sylabus

Studenti bakalářského studijního programu „B305 Chemie a technologie potravin“ se přihlašují na specializaci na základě výběru zájmu o oblast.

Témata pro jednotlivé specializace Chemie a fyziologie výživy: B305A

Témata pro specializace Analýza potravin a přírodních produktů: B305B

Témata specializace Technologie potravin: B305C

Orientační přihlašování na témata probíhá na konci dubna/ začátku května.

Definitivní potvrzení výběru specializace je součástí zápisu do zimního semestru 2.ročníku.

Poslední úprava: Kubová Petra (06.02.2024)
 
VŠCHT Praha