|
|
|
||
Výuka předmětu je zaměřena na prohloubení znalostí ve vybraných oblastech balení potravin zejména s ohledem na moderní technologie, jako jsou aktivní systémy balení, balení v modifikované atmosféře, hodnocení bezpečnosti a kvality obalů atd., pomocí následujících studijních témat.
Poslední úprava: Vápenka Lukáš (12.06.2018)
|
|
||
Podrobná znalost principů moderních systémů balení a jejich využitelnosti při zpracování potravin. Znalost metod zkoušení kvality obalových prostředků. Poslední úprava: Pátková Vlasta (21.05.2018)
|
|
||
Hodnocená prezentace aktuálního tématu z oblasti balení potravin Ústní zkouška Poslední úprava: Vápenka Lukáš (12.06.2018)
|
|
||
Doporučená:
Poslední úprava: Votavová Lenka (30.08.2024)
|
|
||
Přednášky vyučujících, prezentace studentů na jimi zvolené a zpracované téma zahrnující samostudium. Poslední úprava: Vápenka Lukáš (12.06.2018)
|
|
||
Žádné Poslední úprava: Vápenka Lukáš (12.06.2018)
|
|
||
1. Ekononické a ekologické aspekty balení potravin. 2. Kvalita a metody zkoušení obalových prostředků. 3. Propustnost polymerních obalových materiálů. 4. Principy a možnosti využití aktivních systémů balení při výrobě potravin. 5. Balení potravin v modifikované atmosféře. 6. Bezpečnost obalů potravin. Poslední úprava: Pátková Vlasta (21.05.2018)
|
|
||
https://www.sciencedirect.com/ https://www.tandfonline.com/ https://pubs.acs.org/ https://www.wiley.com/en-cz Poslední úprava: Vápenka Lukáš (13.09.2018)
|
|
||
Žádné Poslední úprava: Vápenka Lukáš (12.06.2018)
|
|
||
Žádné Poslední úprava: Vápenka Lukáš (12.06.2018)
|