|
|
|
||
Cílem předmětu je samostatné praktické řešení projektu na téma z oblasti technologie potravin v návaznosti na teoretické výstupy z „Odborného projektu programu technologie potravin I“. Úkolem studentů je zvládnutí laboratorních metod, realizace experimentů a jejich písemné zpracování do ucelené formy semestrální práce, v návaznosti na teoretické poznatky.
Poslední úprava: Horáčková Šárka (26.04.2022)
|
|
||
Studenti budou umět: Osvojit si metodické nástroje pro experimentální práci, samostatně formulovat, realizovat a zpracovat experimentální výsledky ve strukturované formě a porovnávat je s publikovanými výsledky. Obhájit projekt při prezentaci výsledků a navrhnout další možné postupy řešení problému. Poslední úprava: Horáčková Šárka (26.04.2022)
|
|
||
Z: Vybrané normativní postupy dle ISO, případně z národních souborů odborných společností nebo dle odborné literatury. Z: Publikace na zadané téma projektu. Poslední úprava: Horáčková Šárka (26.04.2022)
|
|
||
1. Úvod, organizační a metodické záležitosti. 2. - 12. Experimentální řešení projektu, konzultace s vedoucím projektu. 13. Vypracování zprávy z řešeného projektu. 14. Prezentace a obhájení výsledků projektu. Poslední úprava: Horáčková Šárka (26.04.2022)
|
|
||
http://knihovna.vscht.cz/databaze-intro_cze.html http://e-knihovna.vscht.cz Poslední úprava: Horáčková Šárka (26.04.2022)
|
|
||
Odborný projekt programu technologie potravin I Poslední úprava: Horáčková Šárka (26.04.2022)
|