|
|
|
||
Hlubší pochopení fyzikálních, fyzikálně-chemických změn tenzidů a chemických reakcí tenzidů probíhajících při jejich výrobě a navrhování složení detergentů . Možnosti regulace těchto procesů a změn.
Poslední úprava: Berčíková Markéta (12.09.2018)
|
|
||
Studenti budou umět: popsat a vysvětlit fyzikální a fyzikálně-chemické vlastnosti a chemické reakce tenzidů a detergentů v technologii. Řídit technologické procesy výrobě tenzidů a detergentů, poznat nežádoucí chemické změny a odstraňovat provozní odchylky.
Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
|
|
||
Ústní zkouška. Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
|
|
||
Doporučená:
Poslední úprava: Berčíková Markéta (04.07.2024)
|
|
||
Fyzikálně chemické vlastnosti tenzidů Suroviny pro výrobu tenzidů Technologie výroby tenzidů Anionické, kationické, amfoterní a neionické tenzidy Suroviny pro výrobu detergentů Technologie jejich výroby Biologická rozložitelnost tenzidů a detergentů Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
|
|
||
Samostudium původních vědeckých pramenů.
http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/cosing/index.cfm?fuseaction=search.simple Poslední úprava: Berčíková Markéta (13.09.2018)
|
|
||
Magisterský studijní program chemie, potravinářské chemie nebo potravinářské technologie. Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
|
|
||
Žádné Poslední úprava: Kubová Petra (11.09.2019)
|